Az energetikai tanúsítvány elkészítését kötelezővé tette

A 176/2008. (VI.30.) Korm. rendelet, amely meghatározza a tanúsítvány tartalmát, a tanúsítás kereteit és az energetikai munka elvégzésének szabályait.

Gödöllő és környéke

Ugrás az árakhoz »

Működési területünk a fővárostól északkeletre eső területen lévő agglomerációs települések. Gödöllőn leggyakrabban lakóházakra készítünk energetikai tanúsítványokat, de vállaljuk más típusú ingatlanok minősítését is. Környékbeli települések, ahol végezzük a szolgáltatást: Mogyoród, Szada, Veresegyház, Őrbottyán, Erdőkertes.

Tanúsítási területünk Gödöllő és környéke

Pécel, Isaszeg

Pécelen és Isaszegen is rendszeresen végezzük a tanúsítványok elkészítését, ha vizsgálandó építménye itt található, várjuk ajánlatkérését elérhetőségeinken.

Kistarcsa, Csömör

Nagytarcsa, Kistarcsa és Csömör jellemzően kertvárosias beépítésű települések, vállalkozásunk ügyfélkörének jelentős része érkezik erről a területről. Várjuk egyedi ajánlatkérését az árak menüpont alatt található űrlappal.

Aszód-Tura körzete

A kiszállási költségnek megfelelő felárral tudjuk vállalni az Aszód, Bag, Kartal, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura körzetből érkező tanúsítási megbízásokat. Ha az Ön ingatlanja itt található, keressen meg minket telefonon vagy az ártáblázat alatt található ajánlatkérő űrlap segítségével.

 Nem szükséges energetikai tanúsítvány az alábbi esetekben:

Minden jog fenntartva © 2014-2022 www.tanusitvany-godollo.hu